Gebruiksvoorwaarden
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de website van INPA Parket. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheden
Deze website bevat informatie gepubliceerd door INPA Parket. Ondanks het in acht nemen van de nodige voorzichtigheid en zorg bij het samenstellen en publiceren van deze gegevens kan de informatie onjuist en / of onvolledig zijn. INPA Parket kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het direct of indirect gebruik van gegevens gepubliceerd op deze website. INPA Parket behoudt ook alle rechten op alle gepubliceerde informatie op deze website te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing.

Het gebruik van e-mail
INPA Parket zal alle e-mails vertrouwelijk behandelen. Er kan echter niet worden uitgesloten dat derden een e-mail bericht kunnen bekijken. In dat geval, kan INPA Parket onder alle omstandigheden niet aansprakelijk gesteld worden. Persoonlijke gegevens zoals namen, adressen en telefoonnummers, gebruikt voor het beantwoorden van e-mails, zal uitsluitend voor dit doel worden gebruikt door INPA Parket.

Privacy statement
Bij INPA Parket respecteren we de privacy van bezoekers van onze website en wij zullen de nodige voorzichtigheid betrachten opdat doorgezonden persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens) worden behandeld. Details, door bezoekers doorgestuurd, zullen worden gebruikt om te voldoen aan zijn of haar verzoeken en om onze diensten. Persoonlijke gegevens die u doorstuurt zullen uitsluitend worden gebruikt voor het beoogde doel.
INPA Parket registreert op de verschillende manieren gegevens van de algemene bezoeker op onze website voor statistische doeleinden. Dit dient het doel van verdere verbetering van de dienstverlening INPA Parket. Deze statistieken bevatten geen persoonlijke gegevens.

Links naar websites van derden
Deze website kan links naar één of meerdere websites bevatten, die door andere partijen dan INPA Parket worden getoond. Dergelijke links worden uitsluitend geleverd voor een grotere gebruiksvriendelijkheid. INPA Parket heeft geen zeggenschap over deze websites en is derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van dergelijke websites.

Auteursrecht
INPA Parket behoudt zich uitdrukkelijk het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht voor, van alle informatie die door middel van deze website, inclusief handelsmerken, logo’s en foto’s. Verspreiden of kopiëren van de informatie voor andere doeleinden dan persoonlijk – niet-commercieel – gebruik wordt daarom niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van INPA Parket.